ARAMA SONUÇLARINIZ

İğne İplik ve Boncuktan Püskül Küpe Yapma

Boncuktan Püskül Küpe Yapma
Neden kendi yapmak kolay boncuklu püskül küpe bir çift için yüzlerce ödeyecek?
Bunlar Oscar de la Renta klipsli püskül küpe fark almak için emin nihai ifadesi küpe boncuklu ilham! 


Bu proje için aşağıdaki malzemeleri gerekir:

  • pembe, kırmızı ve mavi tohum boncuk
  • boncuk iğnesi
  • El dikiş iğnesi
  • Hafif dikiş ipliği
  • koyu mavi nakış ipliği
  • lacivert dikiş ipliği
  • yakın kordon uçları kutu
  • Örs
  • pense sıkma
  • küpe klipsli

Senin püsküllü üç kat uzunluğu hakkında ışık pamuk uzunluğu kesin. Tek pembe boncuk alın ve pamuk biri sonuna kadar üzerine geçirin. Eğer gerekiyorsa bunu yapmak için bir iğne kullanabilirsiniz.


Ipliğin ortasına boncuk kaydırın ve daha sonra ikisi birlikte biter getir. Bu boncuk durdurucu olarak hareket ya da püskül strand için boncuk kıvrım olacaktır.

Birlikte bir boncuk iğne ile iki ucu geçirin.

, Pembe, kırmızı ve daha sonra daha sonra mavi ile başlayan iğne ve iplik üzerine boncukların geçirilmesiyle başlar.



Renkler aracılığıyla geçiş oluşturmak için, bir sonraki renk bölümünde geçmeden önce birkaç boncuk alternatif.
Her strand boncuk aynı sayıda etrafında isteyeceksiniz. Tam sayı, tanelerin büyüklüğüne bağlı olarak değişir. Ben boncuk saymak, ama kabaca ben benzer uzunlukları başlamıştı emin olmak için onları bir araya koydu vermedi.


Eğer iplikçik memnunsanız sonra, mavi boncuk sonuna kadar yanında oturur kadar ucuna kıvrım geçirin. 

Sıkma pensesi veya düz burun pense kullanarak, hemen yanındaki boncuk parçacığı üzerinde kıvrım squash. Bu boncuklar parçacığı sonuna düşme durur!

Senin püsküllü için şeritlerin tüm yapmak için bu adımları tekrarlayın. Sen küpe başına (eğer püskül istiyorum nasıl tam bağlı) 30+ gerekir. 

Teller altta hizaya böylece Grup onları birlikte dört ya da beş bir defada şeritler ve bir düğüm aşırı pamuk kravat. Bu daha sonra işlenecektir olarak şeritlerin üstleri hakkında çok fazla endişe etmeyin.


Bir kutu toka kordon ucunu alın ve açılış içindeki tüm bağlı ipliklerini toplamak. Yavaşça sıkma / düz burun pense kullanarak iş parçacığı üzerinde her tarafını kapatın.

Iki ya da üç feet uzunluğunda hakkında lacivert pamuk uzunluğu kesin ve bir iğne üzerine iplik. Senin püskül etrafına sarmak için pamuk üzerine yeterince mavi boncukların geçirilmesiyle başlayın.

Senin püskül etrafında bu sararak uzunluğu test ve ekleme / gerektiği gibi herhangi bir boncuk kaldırmak.

Eğer boncuk doğru sayıda var, geri boncuk tüm aracılığıyla ikinci kez senin iğne iplik.Dikkatle bir daire içinde bir araya boncuk getirmek için ipliğin iki ucunu çekin ve yerinde tutmak için bir araya düğüm.
Şimdi bu halka üzerine boncuk dikiş başlamak gerekir. Biz balıksırtı dikiş kullanarak bunu yapmak için gidiyoruz. Bu biraz karmaşık görünüyor, ama temel teknik bir kez çok kolay!
Boncuk sonraki satır başlatmak için, iğnenin üzerine bir boncuk geçirin.


Sonra geri düğüm ilk boncuk içine iğne iplik. Tekrar geri tek boncuk tüm yol boyunca halka üzerinde boncuk ile iğne çekin ve. Temelde büyük bir döngü yaratıyor ediyoruz. 
Bu sıkı çekin ve iğne üzerine başka boncuk geçirin.
Şimdi döngü iki boncuk aracılığıyla geri iğne almak; Birinci düğüm, ikinci topuk kısmı ve daha sonra tekrar ilk. 

Şimdi tekrar alt iki boncuk aracılığıyla iğne iplik.
Bütün halka etrafında Adım 4 tekrarlamaya devam (iğne üzerine bir boncuk iplik ve sonra yeni satırda son iki boncuk sayesinde orijinal döngü iki boncuk üzerinden geri kendiniz gidin, ve benzeri).

İşiniz bittiğinde, senin boncuk tüm düzgün sıralar halinde sıraya ve çok güvenli olacak.
Püskül püskül kapak düzgünce ipliklerini üzerine uyacak şekilde sağlamak için, biz bir çan şekli oluşturmanız gerekir. Bu yavaş yavaş daha efekti vermek için her satırda boncuk sayısının azaltılması anlamına geliyor. 
Satırların ilk çift sonra biz koni şeklinde hayata başlayacak, böylece her boncuk sayısının azaltılması başlamak gerekir. Üçüncü satırda başlayarak, yerine halka sonraki boncuk içine dikiş ve 19 boncuk dikmek ve 20'sinde, bir kaçırmak ve önümüzdeki tek boncuk gidin. Aşağıda gösterildiği gibi ringe üç boncuk aracılığıyla iğne geçirin. Sonra sadece her zamanki gibi devam ediyor.

Azalmaya devam:
  • Önümüzdeki üç satır her 20 boncuk (satır 3-6)
  • Önümüzdeki üç satır her 10 boncuk (satır 7-9)
  • Önümüzdeki iki satır için her 3 boncuk (satır 10-11)   

Koni üstüne Bobble yapmak için, şimdi önümüzdeki birkaç satır boncuk sayısını artırmak gerekir. Artan azalan kadar kolaydır. 
Her zamanki gibi iğne üzerine bir boncuk Konu, ancak bunun yerine halka sonraki boncuk yoluyla iğne iplik ve geri birini gidip halka ekledi sonuncusu altındaki boncuk olsa iğneye iplik.


Şimdi iğneyi alıp üst satırda, son iki boncuk boncuk sayesinde diş, her zamanki gibi döngü devam eder. Başka bir boncuk geçirin ve artık orijinal döngü (ve yanında her zamanki gibi biri) bir sonraki boncuk olurdu geçmesi. Sen alt kısmında iki boncuk için üstündeki üç boncuk ile bitirmek gerekir.
Onunla başlamak için düzensiz biraz görünüyor Merak etmeyin. Eğer satır devam, onlar yerine oturacaktır.
Püskül kapağın üstüne Bobble yapmak için, öncelikle bir artış gerekir ve daha sonra aşağıdaki yönergeleri kullanarak her satırda boncuk sayısını azaltmak.
  • Önümüzdeki üç satır her 3 boncuk artırın.
  • 0 artış ve 0 azalışla Tek satır.
  • Önümüzdeki iki satır için her 3 boncuk azaltın.
  • Bir sonraki satır için her 2 boncuk azaltın.

Bobble bitirmek için, deliği kapanış, son halkanın ortasına tek bir boncuk dikiş. Güvenli tutmak için son halkada her saniye boncuk bu dikin. 

Yaklaşık 10 santim uzunluğunda nakış ipi bir parça kesin, ve boncuklu püskül üzerinde kutu toka kordon sonuna kadar bir ucunu geçirin.

Iki ucu bir araya getirmek ve düzenli bir dikiş iğnesi ile geçirin.
Püskül kapağın merkezi aracılığıyla ve yaklaşık üç satır aşağı Bobble tarafında dışarı iğne yukarı geçirin.
İğneyi çekin ve püskül kapağı sığar kadar tüm yol boyunca geçirin.
Iğne ve iplik kullanarak, küpe üzerine püskül dikmek. Senin püskül ne kadar büyük (ve ağır) bağlı olarak, birkaç kez küpe klips etrafına iplik sarın gerekebilir. Küpe yerine geldikten sonra, geri Bobble ile nakış ipi geçirin ve kravat. 
Artık gitmek için bir küpe hazır! Sadece ikinci bir yapmak için geri dönün ve tüm adımları tekrarlayın!
Herhangi bir renk kombinasyonu bu küpe yapmak ve sizin gibi boyutu olabilir! Ben benim büyük ve kalın hale getirmek için seçtiniz, ancak bu nedenle ağırdır. Eğer çakmak senin küpe isterseniz, sizin püsküller kısa yapmak ve daha az ipliklerini yapabilirsiniz. Talimatlar aynı olacaktır.

Bu yazıda püsküllü yapmak için boncuklu formları crimps, balıksırtı dikiş kullanarak ve şekillendirme, temel boncuk teknikleri örtülü var. Neden kolye ya da süslemeleri için püsküllü yapmayı deneyin değil? Yapmak için çok püsküllü, daha iyi hemen başlamak istiyorum!

0 yorum: